Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy również mogę poprosić o przywrócenie zakupu z ukrytych. Nie chcący ukryłam.
@Client:40359264 zakupy z tego roku są ponownie widoczne w zakładce Moje zakupy, jeśli potrzebujesz wcześniejszych, poproszę o informację.
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytej aukcji (lornetka) dziękuję
@czikita10 ten zakup został już przywrócony i zobaczysz go ponownie tutaj.
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 2 tygodni? Chyba 4-5 ich było.
Witam proszę przywrócenie aukcji z października od katlilek kompozycja kwiatów na grób .
@Panamers zakup jest już widoczny w Twojej zakładce 🙂
Dzień dobry, czy również mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów z okresu listopad- grudzień?
@Alicja0667 Cześć. 🙂 Oczywiście, wszystkie zakupy z listopada i grudnia są już widoczne na Twoim koncie
@MRogulska3110 przecież był komunikat że więcej ich nie zobaczysz 🙂
@_HolaOla_ @mr_oma @la_nika potrzeba przywrócenia 🙂
dziękuję za pomoc :-), mam przywrócone
@kostas11 A wystarczy zmienić na :usuń" a byłby bardziej przejrzysty.😁 Dlaczego Allegro się tak upiera żeby było "ukryj"?😕
Proszę o przywrócenie mojej listy zakupów ukrytych
Witam, jak można przywrócić dzisiejszy ukryty zakup
@owieczka_32 widzę, że Twoje zakupy są już przywrócone i widoczne w tej zakładce.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupówz czerwca dziekuje i pozdrawiam
@doris0502 gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
Witam też potrzebuję przywrócić ukryte zakupy z maja Dziękuję.