Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Szalony-90 "ukrytych ostatnio" to nieszczególnie precyzyjne określenie 😉 Przywróciłam Twoje ukryte zakupy z maja, jeśli potrzebujesz starszych, daj proszę znać i napisz konkretnie które zakupy przywrócić.
Z ukrytego zakupu potrzebuje zakup glebogryzarka spalinowa przystawka do kosy spalinowej cena 172,80
Chcę odzyskać zakup, żeby go zwrócić.
@tomek3036 trzeba ładnie poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@tomek3036 Czy pamiętasz mniej więcej, z jakiego okresu pochodzi ten zakup? Ja widzę zakupy tylko do listopada 2021 roku.
Potrzebuje przywrócenia ukrytych zakupów z dnia 21 stycznia 2024 godzin późno wieczornych. Nie widzę ich na koncie, a chciałbym wygenerować zwrot towaru.
Proszę o pomoc.
@Sniegu1989 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie zakupu odstraszacza gryzoni i ptaków w firmie Eltrox? Pozdrawiam
@Kingcrimson1 czy pamiętasz kiedy mniej więcej dokonałeś tego zakupu?
Proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów na allegro
@Kubas_as na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów.
W zakładce Moje zakupy wyświetlamy zamówienia z ostatniego 2,5 roku, jeśli to starszych Ci brakuje, możesz pobrać dane dotyczące zakupów z zakładki Dane konta.
Tutaj instrukcja jak to zrobić.
Witam, mogę prosić o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu.
Pozdrawiam
la_nika witam- ola mi nic nie przywraca tylko 10 razy sie pyta o daate zakupu -i zero odpowiedzi.Moze pani pomoże
zakupz dnia 18-05-2024 o godz 03-12 nox
Serdeczne dzieki za przywrucienie.
Jak mam Panią oznaczyć jako swojego moderatora spolecznosci? Pozdrawiam Adam
@a_adam38 doszło tutaj do nieporozumienia, ponieważ na Twoje liczne wiadomości w weekend odpowiadałam ja 🙂 Najprawdopodobniej wchodziłeś do wątku i widziałeś wciąż tę sama odpowiedź Oli, nie pytała ona ciągle o datę zakupu 🙂
Także w przyszłości w razie potrzeby śmiało pisz do nas, każda z nas chętnie Ci pomoże.
Proszę o przywrócenie moich dwóch zakupów mikrostyki do samochodu @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dagmarao65 na koncie z którego piszesz do 28.11.2021 nie ma takiego zakupu. W zakładce Moje zakupy pokazujemy zamówienia sprzed dwóch i pół roku, jeśli mogło to być wcześniej, możesz pobrać historię konta i dane dotyczące zakupów.
Tutaj znajdziesz instrukcję jak to zrobić.
Dzięki
Dzień dobry chciałbym przywrócić moje zakupy dziś je ukryłem przypadkowo
Dzień dobry @Client:121715300! Już je przywróciłam 🙂