Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:112477310 na koncie z którego piszesz nie ma żadnych zakupów. Podaj proszę login konta z którego złożyłeś zamówienie o którym piszesz.
Być może zakup nie jest ukryty, tylko jest na Twoim innym koncie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chciałabym zobaczyć swój produkt bo przypadkowo kliknialem żeby go ukryc. Czy była by taka możliwość ?
@Client:113448211 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Można prosić o przuwrocenie ukrytuch zakupow z marzec-maj ?
@DamiansJ1987 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobr przez pomylke ukryłam zakup ktory jeszcze nie dotarł. prosiła bym o przywrocenie
Dzień dobry @alewasielewska! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry, szukam zakupu ze stycznia-luty 2023, był to fotelik samochodowy, wrzuciłem go do ukrytych?
Moje opłacone zamówienie nie wyświetla się w liście zakupu. Otrzymałam wiadomość e-mail o 24:00 że paczka zostanie odesłana do nadawcy nie otrzymując wcześniej wiadomości odnoszącej się do gotowości odbioru. Teraz nawet nie mogę skontaktować się z nadawcą aby paczka jednak trafiła w moje ręce. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:39536539 na koncie, z którego piszesz nie ma ukrytego zakupu. Przesyłka, która wraca do oddziału została zamówiona na Allegro Lokalnie, szczegóły zobaczysz tutaj, a tutaj informacje od przewoźnika.
Prośba do moderatorów o przywrócenie zakupu z 15.01.2024
@Kreciosmucios proszę! Zakup jest ponownie widoczny w Moje zakupy.
Dziękuję serdecznie za szybką pomoc. Pozdrawiam
@Client:43804293 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie historii zakupów celem wykonania zwrotu i skorzystania z gwarancji @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Werkos96 Cześć 🙂 A o który zakup chodzi? Z jakiego okresu? 🙂