Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:104001799 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dziękuję za pomoc
Witam
Chciałabym zwrócić przedmiot jednak usunęłam go już z moich zakupów. Czy jest szansa na przywrócenie go?
Tak, napisz o jaki chodzi, tu na forum.
Czujnik parkowania bmw
Samemu go nie znajdziesz ale wystarczy wywołać i poprosić nasze moderatorki które w wolnej chwili to uczynią @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ poszukacie?😉
@tiiiamooo Proszę bardzo, gotowe!
Poproszę o przywrócenie mojego dzisiejszego zakupu namiotu...
@konto zamknięte Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry,
bardzo proszę o przywrócenie zakupu z sekcji "Ukryte zakupy" z czerwca 2024 na kwotę 157,30 zł. Transakcja Allegro zapłacona poprzez BLIK, tytuł płatności "Allegro 5ca2adbc-280" (prawdopodobnie 11.06.24, ale nie pamiętam dokładnie).
Pozdrawiam,
Paulina
@peccatori Proszę bardzo, gotowe!
@724454875 Zrobione! 🙂
Dzień dobry,
proszę przywrócić mój ostatni ukryty zakup tj. KELLYS FACTOR 022 Rękawiczki rękawice rowerowe
@Martucha82319 Gotowe! 🙂
Witam! Prosze o przywrócenie ostatnio usuniętego zakupu
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:46031580 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
proszę o przywrócenie ukrytych zapupów za roku 2022
@Ara1974 proszę, przywróciłam Twoje ukryte zakupy z 2022 roku.
Hej! Istnieje jakiś sposób aby przywrócić ukryty zakup? Chciałbym coś zwrócić, a przypadkiem usunąłem zakup z zakładki „moje zakupy”