Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@tretos Hej! Mogę je dla Ciebie przywrócić, ale napisz prosze dokładnie o jaki zakup chodzi.
Potrzebuje przywrócić ukryte zakupy
@AgniesiaaaM na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma ukrytych zamówień.
Dzień dobry. Zwracam się z prośbą o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 01 maja 2024r., godz. 11:59
Zawczasu bardzo dziękuję!
@denale Na koncie, z którego piszesz, nie ma takiego zakupu. Ostatni ukryty zakup jest z 23.04.
dzien dobry chciałabym odzyskać ukryty zakup , chodzi o granatowe krótkie spodenki firmy 4F dresowe @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @KasiulaBek! Gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@manieckigru Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Dzień Dobry proszę o przywrócenie ukrytych zakupów na koncie grazyna38_2008 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @grazyna38_2008! Proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Chodzi mi radio blaupunkt przez pomyłkę usunołem zakup
@atas63 Pamiętasz mniej więcej z kiedy jest ten zakup? Mam możliwość wyszukiwania po datach, a nie po tytule.
witam.data sprzedaży18,08,2022.sprzedającyCUDOWNE ZAKUPY SP.z o.o. rudna 14.POZDRAWIAM.
Basen stelażowy 3 66 na 76
@Client:51436639 poproszę o informację kiedy mniej więcej dokonałaś tego zakupu.
ukryty zakup, mozna prosic o przywrócenie zakupu z 15.01.2024
@drewcomcewice na Twoim koncie nie ma ukrytego zakupu z tego dnia.