Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję:)
Mąż przejął moje konto na Allegro ale na szczęście udało mi się odzyskać do niego dostęp . Czy jest możliwe zobaczenie ukrywanych zakupów z mojego konta które mąż robił . Ostatnie 3 miesiące ? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc .
@Becia801124 na koncie z którego piszesz, nie ma ukrytych zakupów. Wszystkie są widoczne w zakładce.
@Client:61668357 cześć 🙂 Przed chwilą odkryłam dla Ciebie ten zakup 🙂 Pozdrawiam!
Przez nieuwagę zakup który kupiłem 30.07.2024. ( kratka wentylacyjna ) skierowałem do ukrycia, teraz nie wiem co się z nim dzieje ( znikną z moich zakupów )
Czy można odzyskać widok w moich zakupach ?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Client:106221722 nic się nie stało. Przed chwilą przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy.
Witam
Dziękuje bardzo za poświęcenie swojego czasu na rozwiązanie mojego problemu .
Polacy ograli Brazylję 3:2, ukryty zakup pojawił się w moich zakupach - wszystko powraca do normy
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Zakupiłem 30,07,2024 kratki wentylacyjne 3 szt, - SHYDRAULICZNY , przez pomyłkę ukryłem go i tym samym znikną z zakładki moich zakupów ( brak podglądu statusu zakupu )
Czy można cofnąć te ukrycie do stanu zakupów w zakładce moje zakupy
@Client:106221722 nie ma sprawy. Już to dla Ciebie zrobiłam 🙂
Dzień dobry, chciałbym przywrócić widoczność zakupów ukrytych na moim koncie.
@izabellw21 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
Dzień dobry bardzo proszę o przywrócenie wszystkich zakupów które wczoraj zostały przeze mnie pomyłkowo ukryte skasowane
@spiderbmw9 Cześć, przywróciłam zakupy. 🙂
Moderatorka, możesz przywrócić ostatni ukryty zakup👍
@szymek664 przywrócone. 🙂
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie zakupu z 05 lipca 2024. Dzięki.
@armatura_i_pompy gotowe.
Proszę o odkrycie zakupu masażera na koncie LJD_2014
@LJD_2014 doprecyzuj, kiedy był zakup?