Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:76243944 przywróciłam ukryte zamówienie do Twojej zakładki.
dzień dobry proszę o odzyskanie ukrytych zakupów
Dzień dobry! @Client:70110906 czy chodzi o jakieś konkretne zakupy? Na Twoim koncie jest sporo ukrytych zakupów, czy mam przywrócić wszystkie?
Dzień dobry, poproszę o przywrócenie ukrytych prze mnie zakupów z sierpnia tego roku. Pozdrawiam.
Dzień dobry @Client:70049966, proszę! Zakupy z sierpnia 2024 są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, proszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu na moim koncie. Dziękuję.
Dzień dobry @aeskaa! Proszę, zamówienie jest ponownie widoczne w Twojej zakładce.
@pawelmaill przywróciłam Twoje zamówienia od początku lipca i w tym dwa od sprzedającego prochem.
Dziękuję :))
@pawelmaill bardzo proszę i dobrego wieczoru 🙂
Proszę o przywrocenie ukrytego zamówienia @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Filtr RED Czerwony Podwodny do DJI OSMO ACTION / OA-FI179-R .
Zamówiony około 2tygodzie temu
@login117 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich dwóch miesięcy. Dziękuję za pomoc
@Ara1974 gotowe, przywróciłam Twoje zamówienia do zakładki.
Proszę o przywrócenie moich zakupów z Sierpnia 2024.
@legendarnyZioom przywróciłam Twoje zakupy z sierpnia.
Czy można również przywrócić moje ukryte zakupy? Ukryte przez przypadek.