Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry,
czy ja również mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 13.09.2021 ok. 18:38 aukcja 9951324606
Z góry bardzo dziękuję
b_wojcik
dzień dobry, mam jeden ukryty zakup. Bardzo proszę o przywrócenie go. Z góry dziękuję.
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@barbarka_1981 przywróciłam Twoje ostatnie zakupy do tej zakładki. Gdybyś potrzebowała straszych zakupów to daj proszę znać 🙂
Dziękuję ślicznie. Tyle wystarczy 😊
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@robmir1, samodzielnie tego nie zrobisz. Natomiast chętnie Ci z tym pomogę - wskaż tylko, o który zakup chodzi. 🙂
Jeśli można to bym prosił o etui na telefon od mobiwear
Dzięki
Super - dzięki
Dziękuję już sobie poradziłem! Pozdrawiam
Dzień dobry,
proszę o odblokowanie mojej aukcji z testem ,,medycznym „ . Prosze o zmianę z ukrytej na nieukrytą.
Witam chciałbym dokonać zwrotu gry bo przez przypadek zamówiłem na ps4 a chciałem na xbox one lecz ukryłem moje zakupy.Czy jest opcja żeby żeby grę z powrotem przywrócić?
prosił bym o ponowne zakupu telefonu z 22.08.2021, przypadkowo ponownie go ukryłem
Chciałbym przywrócić ukryte zakupy
@maxi19651 chętnie pomogę, ale daj proszę znać które zakupy mam przywrócić? Może być data zakupu, nazwa przedmiotu albo cokolwiek, co pozwoli mi je odnaleźć w Twojej zakładce 🙂
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów (ipad, lantre). Z góry dziękuje!