Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Chcę zwrócić wadliwy produkt ale go ukryłam na liście zakupów i nie wiem jak to zrobić. Czy jest możliwość przywrócenia produktu do listy?
@Client:106946017 Cześć, przywrócone. 🙂
Witam, Chciałbym zapytać czy jest możliwość przywrócenia ukrytego zakupu Telefonu Xiaomi 12X z 2022 roku?
@pat172 Cześć. 🙂 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Wczoraj kupiłem i przez przypadek ukryłem mój zakup chciałbym poprosić o przywrócenie go
@Client:37969456 Przywrócone. 🙂
Dzień dobry.
Chciałbym poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 17 marca.
@voteris Przywrócone. 🙂
Dzień dobry. Jak odzyskać ukryty zakup do zwrotu ?
Napisz o jaki zakup chodzi, tu : @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dydula78 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Witam
Prosiłbym o przywrocenie zakupu dwoch myszek komputerowych i akcesoriow komputerowych ze sklepu Blow
@Mateuszek_21 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, czy mogłabym prosić o przywrócenie ukrytego produktu z maks tygodnia do tyłu. Chodzi o preparat do czyszczenia kostki brukowej, zmywacz do plam Jurga. Bardzo dziękuje.
@afizyczka To zamówienie powinno być ponownie widoczne w Twojej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Ojej, przepraszam bardzo. To musiał być zakup nie z tygodnia do tyłu a kilku dniu więcej, zeszłego weekebdu, albo piątku. Jeszcze raz bardzo bym prosiła o przywrócenie preparatu do kostki Jurga. Bardzo przepraszam za kłopot i jeszcze raz dziękuję
Witam,
Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu (produkty firmy mustela)?
Dziękuję bardzo.
@raziel86 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
@raziel86 Proszę bardzo, przywróciłam zamówienie z dnia 10.03. 🙂