Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam. Można prosić o przywrócenie ukrytego zakupu - najazdy samochodowe
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ jest tam ktoś ?😊
@lszyndlar przywróciłam Twój zakup 🙂
Proszę przywrócić zakupy lipiec i sierpień 24r. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@elizabeta2 przywróciłam zakupy z lipca i sierpnia 🙂
Witam czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 29 sierpnia 2024 akumulator ytx 14 BS dziękuję bardzo
@Kamila335 przywróciłam Twój zakup 🙂
Dziękuję bardzo, miłego dnia
Witam panią może dzisiaj pani mi także pomoże czy jest możliwość przywrócenia anulowanego zakupu anulowałem go dzisiaj akumulator ytx 14bs , sprzedający przygotował już paczkę do wysyłki więc nie będę robił więcej problemów dziękuję za pomoc
@Kamila335 Nie mogę niestety cofnąć opcji anulowania zamówienia. Sprzedający nie powinien go realizować. Czy kontaktowała się z Pani ze sprzedawcą bezpośrednio?
Napisałam tylko że anulowałam przez przypadek i żeby wysłał tą paczkę i zatrzymał pieniądze
Przypadkowo ukryłem zakup, a niestety chciałbym dokonać zwrotu. Czy mogę prosić o pomoc z przywróceniem go?
@Viper_120 Gotowe!
@krissss75 przed chwilą odkryłam Twoje zakupy z dzisiaj - zgodnie z życzeniem 🙂
Dzisiaj przez przypadek usunęłam ostatni zakup tj. Dolina noteci saszetki @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Krysia19725 przywróciłam ten zakup 🙂
@_HolaOla_ bardzo proszę o przywrócenie zakupu od wielki_rabat z 14.05.2024
@kinia02_08 Jest przywrócony 🙂