Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Wszystkie
Gotowe, @Client:37955661. Przywróciłam ukryte zamówienia.
Tak jak w temacie, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. Pozdrawiam.
Cześć, @Client:43171754. Gotowe, przywróciłam zamówienie.
Witam. Ukryłem zakup (torebka dla żony). Niestety teraz muszę zwrócić towar a nie mam takiej opcji. Teoretycznie mógłbym kontaktować się ze sklepem, ale przez allegro było by szybciej i łatwiej. Czy ktoś jest w stanie przywrócić moje zakupy z ostatnich dziesięciu dni? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ potrzebują Was tu 🙂
@darexo2 Proszę bardzo, gotowe!
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupu: www_kopier_pl, tamten rok koniec lipca/początek sierpnia
Cześć, @kinia02_08. Gotowe, przywróciłam ukryty zakup.
Dziękuję pani bardzo!😘
Dziękuje pani bardzo 😘
Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu ?
Cześć, @Client:112172388. Przywróciłam ukryty zakup.
Dzień dobry.
Próbuje przypomnieć sobie jaki sprzęt kupowałem jakiś czas temu. Niestety nie pamiętam kiedy to było. Czy będzie dużym problemem przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów? Konto ma 19 lat wiec może być tego sporo. Jeśli da się to zrobić automatycznie bez godzinnego klikania przez administratora to bardzo bym prosił 🙂
Cześć @starlet94, przywróciłem na tyle ile to było możliwe.
Jeśli chodzi o całą historię Twoich zakupów, możesz ją pobrać używając tego linku.
Bardzo dziękuję.
Pozdrawiam.
Proszę o przywrócenie historia ukrytych zakowpow
Cześć @Piotr1422, przywróciłem zakupy na tyle ile to było możliwe 🙂
Jeśli chodzi o całą historię Twoich zakupów, możesz ją pobrać używając tego linku.
@Client:90557276 Samodzielnie tego nie zrobisz, ale ja mogę przywrócić ukryte zakupy. Proszę bardzo, gotowe!