Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, zwracam się z prośbą o przywrócenie widoczności zakupów z dnia 31 lipca 2025
Ostatnio przez pomyłkę z moich zakupów usunołem niektóre zakupy jak mogę je odzyskać
Cześć, @Client:69254198. Przywróciłam ukryte zamówienia.
Proszę o przywrócenie zakupów które ukryłem z dnia 3 sierpnia do zakładki moje zakupy
@Client:50838852 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Cześć, mam trochę ukrytych zakupów, chciałbym je przywrócić wszystkie. Z góry dziękuję za pomoc 😄
Prosze o przywrócenie ukrytych produktów
@KasiaBoczek na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów.
Cześć, mam trochę ukrytych zakupów, chciałbym je przywrócić wszystkie. Z góry dziękuję za pomoc 😄
@szymucha121 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Chciałem prosić o odblokowanie ukrytych zakupów. Dziękuje i pozdrawiam. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@rafik_ri Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie wszystkich moich zakupów przez Allegro od lipca 2025 roku do „moje zakupy” , nick: Ewa090695
@Ewa090695 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Potrzebuje również przywrócenia moich zakupów na allegro od lipca 2025 roku do dnia dzisiejszego.. nick: Ewa090695
@Ewa090695 na tym koncie nie ma ukrytych zakupów w tym okresie 🙂
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów, bo bez tego nie mogę wykonać zwrotu
@Magorion Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o odkrycie zakupu z dnia 6.08.2025
@Joanna660_2010 Przywróciłam zakup 😉