Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć, @sygutek. Proszę, sprawdź teraz czy widzisz zakup z 25 grudnia.
Niestety nie widzę.
@sygutek, przywróciłam ukryty zakup z 25 grudnia. Czy widzisz go już u siebie?
Dziękuję, widzę, ale to nie ten zakup. Chodzi mi o dżinsy za 41 zł. i w rozmiarze 46. Wydaje mi się, że granatowe. Dużo spodni w tym czasie kupiłam, dużo zwróciłam (firma Bonprix ma nierówną rozmiarówkę, nawet pary z tego samego modelu różnią się miedzy sobą).
Cześć @sygutek, przywróciłem wszystkie zakupy ze zbliżonymi parametrami do tych, które podałaś.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
Proszę o przywrócenie aukcji wycieraczka wewnętrzna 120x80 z poprzedniego miesiąca
Cześć @dudaiver56, gotowe 🙂
Bardzo dziękuję za starania, ale nadal ich nie widzę. W tytule aukcji powinna być cyfra "46" - czyli rozmiar spodni. Z rozmiarem 46 miałam tylko kilka par spodni. Może to była reklamacja, a nie zwrot, i zakup raczej z początku grudnia.
@sygutek Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z listopada i grudnia.
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 5.11.2025
Cześć, @Hera_2006. Proszę bardzo, przywróciłam ukryty zakup.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z ostatniej transakcji (opiekacz elektryczny) dziękuję pozdrawiam Daniel.
Przywrócenie ukrytego zakupu z 29.12.2025 gałka zmiany biegów
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o odblokowanie ukrytego zakupu,pozdrawiam
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 5.11.2025