Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@aniol371972, oczywiście. Przywróciłam Twoje ukryte zakupy z 23.05. 🙂
Dzień dobry,
Czy mógłabym prosić o odkrycie moich ukrytych zakupów z tego miesiąca?
@dachy12 Cześć 🙂 Oczywiście, przywróciłam Twój zakup z grudnia
@vivalaespana, zrobione. 🙂
Witam
Wczoraj ukryłem zakupy przed żoną, mamą naszych dzieci. Prezent z okazji Dnia Matki. Dziś chciałbym je przywrócić ale z tego co udało mi się ustalić nie zrobię tego sam. Proszę o przywrócenie jakiegoś miłego Moderatora. Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawian
DZIĘKUJĘ 😉
Witam,
Proszę o przywrócenie do listy zakupów mojej transakcji z dnia 26.05.2021.
Pozdrawiam
@siwykl18, oczywiście, gotowe. 🙂
Dzień dobry,
Czy mógłbym prosić o odkrycie moich ukrytych zakupów z tego miesiąca?
Pozdrawiam
Witam, również i ja ukryłem zakup, do ktorego chciałbym wrócić z uwagami to paczki. Proszę o przywrócenie moich 3 ostatnich zakupów z początku maja bieżącego roku.
Gdyby można było samemu przywracac zakup to proszę o instrukcje, bo w aplikacji nie widzę takiej możliwości, natomiast widze ze administracja indywidualnie przywraca takie zakupy.
@QbaWDN Samemu się nie da, możesz poprosić na czacie albo moderator przywróci: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@QbaWDN Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
Również proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
Myślałam że mogę je przywrócić w opcji "odkryj", ale takiej nie ma w aplikacji.
@gosyapu, ukryte zakupy mogą zostać odkryte jedynie przez pracowników Allegro. Czy możesz powiedzieć, które dokładnie zakupy chcesz przywrócić?
W takim wypadku wszystkie.
@gosyapu , jasne, gotowe.
@Xaran526 , jasne! Przywróciłam wszystkie Twoje zakupy z maja. 🙂
Witam, czy mógłbym prosić o przywrocenie moich 3 ostatnich ukrytych zakupów?