Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
DA RADE COFNĄĆ OPCJĘ "PŁATNOŚĆ" TAK ABYM MÓGL WYBRAĆ NA NOWO POSZCZEGÓLNE ZAKUPY ??
DOGADAŁEM SIĘ TELEFONICZNIE ZE SPRZEDAWCĄ ABY ZMODYFIKOWAĆ LISTĘ POPROSIŁ MNIE O KONTAKT Z WAMI
@castielo To zależy od statusu płatności za dane zamówienie, w tym artukule znajdziesz wszystkie informacje w jakich sytuacjach można ponownić płatność.
zostało opłacone
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_Proszę o przywrócenie zakupu od ebet_be z dnia 23.08.2018 ZAMÓWIENIE BYŁO OPŁACONE
ARTYKÓŁ W NICZYM MI NIE POMOŻE, ZWYCZAJNIE PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE TEGO ZAKUPU. CAŁA TRANSAKCJA ZOSTAŁA SFINALIZOWANA PRAIDŁOWO
witam ,jak wyświetlić ukryte zamówienia?
@Client:96737545 Przywróciłam ukryte zamówienie, więc sprawdź proszę ponownie zakładkę Kupione.
Proszę o przywrocenie ukrytego zakupu od [edycja] do zakładki moje zakupy. Zakup z dnia 22.07.21.
@JussolM Zamówienia przywrócone.
Zakup z dnia dzisiejszego
Dziękuje
Witam. Jeżeli jest możliwość to proszę o przywrócenie mojego zakupu do zakładki moje zakupy. Zakup został dokonany w grudniu smartwatch dla dzieci
@a-jakubowska1, gotowe. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów.
@anna_1138, gotowe.
Dobry wieczor czy moglibyście przywrócić mi moje wszystkie przedmioty usunięte. ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:88561355 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki Kupione.