Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy też mogę prosić o przywrócenie z ukrytych dwóch ostatnich zakupów obrączek?
@AgnaWoolArt gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Bardzo proszę o przywrócenie historii moich zakupów. 😉
@Client:47620695 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Hej, niestety nie widzę zakupów na których mi zależało. Jak bym mógł prosić o przywrócenie zakupów przed czerwcem 2021 byłbym bardzo wdzięczny. Dzięki 🙂
@Client:47620695 Przykro mi, ale zakupów zrobionych dawniej niż 2,5 roku temu nie znajdziesz już w zakładce Kupione, takie zakupy są przenoszone do archiwum i nie ma możliwości ich przywrócenia.
Jeśli chcesz sprawdzić listę swoich wszystkich zakupów, to możesz pobrać je w pliku z zakładki Kopie Twoich danych.
witam, mam podobny problem. moge prosic o pomoc
@cavon83 Cześć, zakupy przywrócone. 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu który został ukryty. Chodzi o jego reklamację. Zakup dokonany 13.11 br - zestaw durex surprise me
Dziekuje z góry
@Client:69023900 Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry. Przypadkowo ukryłem ostatni zakup. Jak mogłem by go przewrócić?
@Client:104221091 Cześć, przywrócone. 🙂
Ogromna pomoc o przywrócenie mojego zakupu (perfum) z tego miesiąca.
@IRONTRAIL Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@meldyy @falklanday bardzo proszę, przywróciłam Wasze zamówienia do zakładki Moje zakupy.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam, czy mogłabym poprosić o od ukrycie akumulatora Varta z listopada/ grudnia 2023? Dziękuję!
@afizyczka bardzo proszę, zakup jest już ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Dzień dobry, czy u mnie również może pani przeprowadzić taką operację? Nie wiem jak do pani napisać bezpośrednio
@Client:118588041 Proszę, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂