Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,
bardzo proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych.
Pozdrawiam
@stusinski Cześć 🙂 Gotowe - zakupy zostały przywrócone. Znajdziesz je na swoim koncie. Pozdrawiam!
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jak przywrócić ukryty zakup który był opłacony
@Client:103512658 Cześć. Samodzielnie nie przywrócisz swoich zakupów, ale możesz zgłosić taką potrzebę i pomożemy 🙂 Przywróciłam Twoje ukryte zakupy, znajdziesz je tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Bardzo proszę o przywrócenie zakupów z listopada i października! Mąż przez przypadek poukrywał ..
@MauaaMi Przywróciłam zakupy do Waszej zakładki.
Może kupił coś czego nie chciał żebyś zobaczyła!🙂
Wczoraj przez przypadek ukryłam opłacony już zakup . Chciałabym go przywrócić aby ponownie był widoczny w moich zakupach , jak mogę to zrobić ?
@_anulkak Sama nie możesz tego zrobić. Już przywróciłam tę transakcję do Twojej zakładki.
Jak prosisz to odznaczaj: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Buldozer1978 Oczywiście. Przywróciłam te zakupy, znajdziesz je tutaj 🙂
@LEW433 dzięki za wezwanie!
@Malolat-83 Cześć, przywróciłam wszystkie Twoje ukryte zakupy. Znajdziesz je w zakładce Kupione 🙂
Dziękuję
Witam proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego
Jak chcesz to poproś: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 😂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chciałabym przywrócić listę zakupów z grudnia 2020r. Czy mogę prosić o pomoc?
@Dorota8810 Oczywiście. 🙂 Przywróciłam zakup z grudnia 2020 roku (tylko jeden był ukryty).