Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję
Witam proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego
Jak chcesz to poproś: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 😂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chciałabym przywrócić listę zakupów z grudnia 2020r. Czy mogę prosić o pomoc?
@Dorota8810 Oczywiście. 🙂 Przywróciłam zakup z grudnia 2020 roku (tylko jeden był ukryty).
Witam
Czy u mnie też da radę przywrócić ukryte zakupy?? Bo mam problem ze zwrotem??
@piotrek102i Cześć. Jasne, że da radę 🙂 Przywróciłam dwa ostatnie ukryte zakupy na Twoim koncie.
Dzięki bardzo.
Pozdrawiam
Witam Czy u mnie też da radę przywrócić ukryte zakupy?? Bo mam problem ze zwrotem??
@patrycjaszcz Cześć. Przywróciłam Twoje zamówienia z 25 listopada 🙂
Czy moge prosic o przywrocenie ukrytych przedmiotow z calego miesiaca listopad 2021.
@inter19972 Cześć, oczywiście. Wszystkie zakupy z listopada wróciły do Twojej zakładki Kupione
Czy można przywrócić zakup zapłacony z dnia 0 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 3.12.21r
@wolnym7 Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Witam,
mam podobny problem, chciałabym odzyskać w historii zakupów jeden konkretny zakup z listopada 2021 roku. Jest to kurtka za 1499,00 zł Czy jest w stanie mi pani pomóc ?
KIWUSIA @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KIWUSIA Gotowe, zakup przywrócony. Kurtka jest już widoczna w Twojej zakładce Moje zakupy.
Dziękuję :))
witam,
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 23 listopada 2021 z godziny 23:31
@piecior92 Gotowe, zakupy przywrócone.