Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Sam ukrytych zakupów nie przywrócisz. Mogą to zrobić jedynie moderatorzy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub inny pracownik allegro może to zrobić.
@Client:39654150 gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
@Eilein mogę się cofnąć do zakupów z 10 lipca 2019. Czy przywrócić wszystkie od wspomnienej daty do najnowszych?
Witam
mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów.
@dejzi-15 Na Twoim koncie nie ma ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. O które transakcje chodzi?
nie pamiętam dokładnie ale to było w zeszłym roku, chyba połowa roku
@dejzi-15 Przywróciłam zakup z sierpnia 2021 do Twojej zakładki.
dziękuję
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Z góry dziękuję.
@sebing Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie 🙂
Witam jak mogę uzyskać moje ukryte zakupy.
Sama nie przywrócisz ukrytych zakupów. Mogą to zrobić jedynie moderatorzy lub pracownik allegro.
To gdzie ja mam napisać żeby to zrobili
Proszę o pomoc.
Olga2021 -popros o przywrócenie zakupów moderatorów, napisz jakie chcesz przywrócić zakupy lub jak pamiętasz to podaj daty kiedy to kupowałas.Mozesz też zamówić rozmowę telefoniczną z allegro lub poprzez czat allegro i poproś o przywrócenie ukrytych zakupów, pracownik allegro ci przywróci twoje ukryte zakupy.
Oki dziękuję
Olga2021 -podalem ci link kliknij go możesz zamówić rozmowę telefoniczną czat z allegro. Pracownicy allegro pracują od godziny 8:00 do 22:00
@Olga2021 Cześć. Na Twoim koncie nie widzę żadnych ukrytych zakupów. Rozumiem, że już inny pracownik zdążył je odkryć?