Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka dziękuję
Proszę o pomoc przywrócenia ukrytych zakupów
Dobrze by było jakbyś napisał/a jakiś okres czasu, które? Tak moderator będzie strzelał.
@Client:50039434 napisz proszę jakie zakupy przywrócić? Jeśli potrzebujesz wszystkich, nie ma problemu, ale potrzebuję Twojego potwierdzenia 🙂
@piopaw1234 Zakupy przywrócone 🙂
Jak odzyskać historię zakupów za wrzesień 2022
@vwaudipartner gotowe, zobaczysz swoje wrześniowe zakupy ponownie w tej zakładce.
DD
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 05.10.2022
Zakup anulowałem /błąd przy wyborze sposobu dostawy/ a sprzedający do tej pory nie zwrócił zapłaty i nie mam jak z nim uruchomić dyskusji
Dzień dobry 🙂
@Client:33810093 Bardzo proszę przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
@serwis-texas Dzień dobry! 🙂
Bardzo dziękuję za szybką pomoc
Pozdrawiam
Tak usunęłam sobie zakup pościeli dla chłopca a już na wysyłkę czekam 5 dni a tam był kontakt do sprzedającego
@Client:46752381 Przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 9.10 aukcje nr 12706514997,12706481627.
@kamika3 Przywróciłam już te zamówienia do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z delikatesów. Dziękuję
@JoannaArt_II Przywrócone 🙂
Dzień dobry
Przez przypadek usunąłem aukcję z l zakupionym przedmiotem z listy w zakładce moje zakupy.
Czy można wrócić wszystkie zakupy 07.10.2022