Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
trzeba poprosic allegro o odkrycie ukrytych zakupow
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chcialbym odzyskac moje zakupy ktore ukryłem
@Client:50203657 Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie z października i września. Jeśli potrzebujesz odkryć więcej zakupów, to daj znać z jakiego przedziału czasowego 🙂
Dzien dobry, prosze o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów. Dziekuje.
Dzień dobry z piątku 🙂
@Client:65285634 Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Dzien dobry, prosze o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupow. Dziekuje i pozdrawiam.
@mackowski60 Bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Usunięty zakup z moich zakupów jak przywrócić
@roman1234567 Chodzi o jakieś konkretne zamówienie, czy mam przywrócić wszystkie, ukryte zakupy?
Jak można to wszystkie zakupy
@roman1234567 Bardzo proszę, wszystkie zakupy są już przywrócone.
Dziękuje
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam czy może jest tu jakiś moderator, który pomoże mi przywrócic ukryty zakup.Chce oddać wkretar
@olenka7899 Cześć, jestem 🙂 Odkryłam Twoje ostatnie ukryte zamówienie. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj mi proszę znać 🙂
Prosze o przywrocwnie ukrytych zakupow
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie
@gregoryst1 Cześć. 🙂 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z września 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ukrylam dwa zakupy z dnia 8.10.22. Chciałam je odzyskać z powrotem. Czy ktoś pomoże ? 🙂
@helenka6kl Tak, ja pomogę 🙂 Zakupy zostały przywrócone na Twoje konto