Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Bardzo proszę o sprawne przywrócenie przypadkowo ukrytego zakupu sofy z dziś. Dzięki serdeczne
@m_gk18 Jest przywrócona.
Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 10.07.2023
@piotrek21zaw W tej chwili Twoje zakupy z tego dnia nie są ukryte.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na kwotę 69,49 zł z dnia 20 czerwca. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Z góry dziękuję.
Przepraszam, chodzi o zakup z 19 czerwca.
@Ewak131 Jest przywrócony 🙂
Cześć. Jak większość mam problem z przywróceniem usuniętych zakupów z listy moje zakupy. Niechcący je ukryłem. Czy mogę prosić o je przywrócenie . Dziękuję
@greyTom Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam, ostatnio kupiłam kabinę prysznicowa,jednak po próbie płatności blikiem okazało się że nie mogę bo nie mam wystaczajaco środków na koncie. Po wiadomości od sprzedającego o czasie dostawy zrezygnowałam z zakupu bo potrzebowałam kabiny na już. Przez przypadek ukryłam zakup a sprzedający.napisal abym ho anulowała.bo widnieje cały czas.jako niedokończoną transakcja. Ja tego na profilu nigdzie nie widzę, bardzo proszę o pomoc jak przywrócić ten ukryty zakup i go anulować?? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@niezwykla09 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki. Gdy rozwiniesz szczegóły zamówienia, będziesz mogła wybrać opcję anulowania transakcji.
Prosze o odkrycie ostatnio ukrytego zakupu. Pozdrawiam
@sobek43 Powinien być już ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Chciałbym przywrócić ukryty zakup, czy jest taka możliwość?
Trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki ,tylko One mogą tutaj zaradzić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!😄
@CZAR_M3 Oczywiście, przywrócone 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry chcę zwrócić towar kupiony przez smart ale przez przypadek ukryłem zakup od sprzedawcy autodor
@BetaConstruction Transakcja powinna być ponownie widoczna w Twojej zakładce.
Dana rzecz która zakupiłam została usunięta z listy moje zakupy i nie mogę zwrócić rzeczy czy da sie przywrócić
Dana rzecz sama nie zniknęła. Ktoś ukrył zakup. Tam nawet było napisane czy na pewno ukryć.
Napisz co to była za rzecz. Może pomóc.