Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ejrd Cześć, przywrócone 🙂
Dziękuję bardzo, dzisiaj ostatni termin zwrotu. Naprawdę jestem bardzo wdzięczny. Pozdrawiam 😀
Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@KONIO124 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce 🙂
Również bym poprosił- jest to sukienka , niestety dziewczynie rozmiar nie przypasował i chciałbym zwrócić. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:75770526 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@marek3714 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Chciałbym przywrócić zakup wkrętarka worcraft @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@dam04 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o pomoc w odtworzeniu ukrytych przeze mnie zakupów. Jest ich kilkanaście a niestety teraz te informacje odnośnie zakupów są mi potrzebne. Będę wdzięczna za pomoc.
@anna2011zlotow Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie zakupy z grudnia i stycznia. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać 🙂
Dziękuję. Chodzi mi o transakcje z roku 2022 i 2021. Niestety nie mam numerów tych transakcji.
@anna2011zlotow Ok, przywróciłam wszystkie ukryte zakupy 🙂 Jeśli chodzi o zakupy starsze niż 2,5 roku, to musisz je pobrać z zakładki Dane konta (nie znajdziesz ich już w zakładce Kupione).
Jestem niezmiernie wdzięczna za tak szybką pomoc. Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy. Anna
@anna2011zlotow Anno, polecam się na przyszłość, spokojnej nocy 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów. Chodzi mi o drewniane prawidła do butów. Pozdrawiam
@JUSTYNAC2 bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Chciałbym przywrócić zakup klapki Kappa @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_