Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@izabell47 Cześć. 🙂 Bardzo proszę, przywrócone
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 03.04.23
@Client:86045604 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, mam prośbę o przywrócenie jednego ukrytego zakupu z marca zeszłego roku (wolnowar) @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Pakis90 Cześć. Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na tym koncie. Jeśli nie zlokalizujesz produktu, to sprawdź proszę historię zakupów na swoim drugim koncie (Client:91947895) lub na Allegro Lokalnie: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam potrzebował bym o przywrócenie zakupu ładowarki makitta z ukrytych do listy zakupów czy jest to możliwe
@Mateuszek1350 Cześć, przywrócone. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów dla HCJ od 1.03.23 do dzisiaj.
Pozdrawiam
@HCJ cześć, gotowe 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie zakupów z dnia 03.04.2023
@misiasia882 Cześć, przywrócone. 🙂
Proszę o przywrócenie zamówienia, niechcący ukryłam zakup żarówek !
@Client:50092602 Znalazłam jedynie zakup z dzisiaj (11.07), ale jest on widoczny. Proszę, daj znać, jeśli chodzi o inne zamówienie.
Dzień dobry
Proszę o przywrócenie zakupu książki "PERFUMERIA NA ROZSTAJU DRÓG MAGDALENA WITKIEWICZ"
Zakup był dokonany prawdopodobnie między 3 a 6 kwietnia 2023.
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry, dobry 🙂
@nDzwiedz87 Dzień dobry. 🙂 Przywrócone
Witam
Chciałbym przywrócić mój ukryty zakup sprzed dwóch dni (chodzi o monety obiegowe III RP)
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@maja13577 Przywrócone 🙂
Dzień dobry
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z kwietnia. Z góry dziękuję
Odnalezc ukryte zakupy mogą tylko One @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomozecie