Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:58361836 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry,
czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Dzień dobry @Client:58361836! O jaki zakup chodzi? O ten z 7/11/2023?
@Client:90902591 przykro mi, jednak jeśli chodzi o koszyk, to nie mam możliwości przywrócenia produktu. Sugeruję, abyś poszukała sukienki w historii przeglądarki. 🙂
Zakupiłem ostatnio piżamę przez allegro i przypadkowo wybrałem ukryj zakup. Nie mam żadnych informacji o przesyłce a jeszcze nie dotarła. Jak to zmienić???
Proszę o pomoc
@Banan198918 przywróciłam zakup do zakładki "moje zakupy". 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam czy również mogę prosić o pokazanie moich wszystkich ukrytych zakupów.
Dzień Dobry. Przypadkowo ukryłam zakup Rantów do tortów z dnia 08.05.2023 i nie mogę go teraz zwrócić proszę o pomoc
@Client:109533956 bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Hejka, czy możesz sprawdzić czy zostały ukryte zakupy na moim koncie?
@bednar_1991 tak, zostały 🙂 Czy mam je przywrócić?
no oczywiście, proszę zgłosić do allegro o usunięcie tej funkcji, jeśli korzystają z niej przestępcy to po co taka funkcja istnieje?
@bednar_1991 są już widoczne w Twojej zakładce. Głównie korzystają z niej jednak właściciele kont Allegro z różnych powodów, ale dziękuję za sugestię. Widzę, że już napisałeś do nas w sprawie nr 33286535. Zgłoszę włamanie na Twoje konto, aby zostało dodatkowo sprawdzone, otrzymasz od nas wiadomość e-mail w tej sprawie skontaktujemy się też ze sprzedającym.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie moich zakupów z ostatnich dwóch tygodni.
Pozdrawiam.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień Dobry
Niechcący ukryłem swój zakup na allegro i teraz chciałbym go przywrócić by móc dokonać zwrotu zakupionego towaru. Proszę o podpowiedź jak mogę to zrobić. Dziękuję
@at_borzechowo Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki. Mam nadzieję, że chodziło o te transakcję.