Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę przywróć moje ukryte zakupy @: d4wid_l3oniuk@wp.pl konsolę z maja i ewentualnie pozostałe wszystkie ukryte, dziękuję!
@D4WID_L3ONIUK Cześć 🙂 Wszystkie ukryte zakupy na Twoim koncie zostały przywrócone
Witam , chciałem prosic o przywrocenie zakupu "sterownik pompy " cos tego typu , zakup byl w przedziale od października do grudnia 2022.
@Tomix60_2009 przywróciłam Twój zakup z 17.11.2022 - Sterownik IBO S-150 regulator do pompy C.O. pieca. Daj znać, jeśli chodziło o coś innego. 🙂
Tak jest dziekuje 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogłabym prosić o przywrócenie produktu, który przez przypadek ukryłam? "uchwyt na telefon 3w1" 🙂
@Client:103935939 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie na koncie ostatniego zakupu-dzwonek szkolny.
@SchadeTransport bardzo proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 26 kwietnia na kwotę 103,89 zł.
Zakup był zwrócony ale do tej pory nie otrzymałam pieniędzy a minęło ponad 14 dni od akceptacji wniosku.
Głupia ja po otrzymaniu maila ukryłam ogłoszenie licząc na proste rozwiązanie problemu...
Poprosimy Moderatorki o pomoc w sprawie 🙂
@Client:104035005 proszę bardzo, zakup jest już ponownie widoczny w zakładce, sprzedający faktycznie nie zwrócił wpłaty za to zamówienie, skontaktuj się z nim proszę, aby wyjaśnić tę sytuację.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zakup był anulowany jest to płyta cd Christina Augilera
Dziękuję i życzę miłego dnia. Pozdrawiam
@Agent555 a kiedy mniej więcej to było? Widzę tylko jeden zakup z płytą Christiny Aguilery, ale nie jest anulowany (z 30.12.2022).
Jak zobaczyć ukryte zakupy allegro? jak w allegro zobaczyć ukryte zakupy?
@Client:101928232 po to się ukrywa żeby nie było ich widać 😄
@Client:101928232 mogę je dla Ciebie przywrócić tylko wskaż zakres dat. 🙂
Dzień dobry, zakup był zrealizowany w dniu 6 maja 2023 r. Towar Rozrusznik
@Client:101928232 zrobione! Sprawdź w zakładce "moje zakupy". 🙂
Tak! Pojawił się! Uprzejmie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam 😊