Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@filip2007mt cieszę się, że udało nam się pomóc i polecamy się 🙂 Dobrego poniedziałku!
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów Podstawka Uchwyt Podpora rur basenu INTEX BESTWAY 10861943876 ?
Kupiłem 2 takie podstawki w krótkim odstępie czasowym, jedną z nich 11 maja 2023r.
Z góry dziękuję,
Maciek
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów. Dziękuje ☺️
@sylvia_03_04 bardzo proszę, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
Dziękuje bardzo ☺️
Proszę o przywrócenie ukrytej aukcji z dnia 31.05.2023
@kammaa97 gotowe, zakup jest ponownie dostępny w Twojej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego miesiąca - 06.2023r.
@czajanka1988 proszę bardzo, przywróciłam zakupy zgodnie z prośbą. 🙂
@Client:71929375 przywróciłam Twój zakup - Bransoletka Srebrna Serca Serduszka 925 Verona/Yes. Daj znac Jeśli chodziło o coś innego. 😉
Witam. Bardzo proszę o przywrócenie ukrytej transakcji. Był kupowany czytnik PocketBook w okolicach 2.01.2022 - 7.01.2022. Niestety transakcja została ukryta i jej nie widzę, a chciałabym sprawdzić czy przysługuje mi jeszcze prawo do reklamacji. pozdrawiam
Dzień dobry 🙂
prosze o przywrócenie moich zakupów z tego roku, dziękuje za pomoc!
#moderator @moderator
@maciek1581 gotowe! 🙂
Ukryłam kilka produktów z zakładki "moje zakupy" i nie widzę żadnego sposobu na ponowne zobaczenie ich. Czy jest jakaś możliwość żeby je teraz przywrócić?
@Agatakasprzak626 Hej, przywróciłam dla Ciebie zakupy z marca i kwietnia. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać. 🙂
Super, dziękuje. Tyle mi wystarczy 🙂