Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@edeneye przybywam i już przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki, więc możesz sprawdzić ją ponownie. To zamówienie będzie tam widoczne 🙂
@kolekcjoner608 jestem i dziękuję 🙂
Dziękuję 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu o nr zamówienia 81c7eda0-fc50-11ed-b41b-91ad8a z dnia 27.05.2023
@krebok gotowe, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny.
CZY mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na allegro@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Klaudia94943 proszę bardzo, przywróciłam zakupy zgodnie z prośbą. 🙂
poprosze o przywrucenie mojej kupionej i ukrytej aukcji
@boguslawa_gda gotowe, przywróciłam już ukryte zamówienie do Twojej zakładki.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów.
@itanka25 bardzo proszę, przywróciłam Twoje ukryte zamówienia do zakładki.
Poproszę o odkrycie moich ukrytych zakupów
@Client:53655176 bardzo proszę, przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Jabłuszko do zjazdów na śniegu
@Client:86214263 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Witam, proszę moderatora o przywrócenie ukrytego zakupu na allegro: koła do hulajnogi
@marcin27111974 gotowe, zamówienie przywrócone do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dobry wieczór. Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego ostatniego zakupu?
@filip2007mt bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest ponownie dostępny.
Bardzo dziękuję za szybką reakcję i pomoc. Pozdrawiam.