Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:45682166 tak, proszę zakup jest już widoczny w zakładce.
Jak moge odzyskac i przywrócić ukryte zakupy w zakladce?
@katarzyna22-28 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, również chciałbym prosić o przywrócenie widoczności zakupu z wczoraj (klocki LEGO). Przypadkiem oznaczyłem go dziś jako ukryty.
@shootem Jest przywrócony.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupów ukrytych z mają tego roku?
Rownież bardzo proszę o przywrocenie zakupów 🙂
@madziaaa6040 przywróciłam ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Dziekuje!
Czy mogę prosić również o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu z dnia 30.05.23 od sprzedawcy czarus72. Miał to byc prezent , dlatego zakup został ukryty, ale okazało się że muszę wymienic towar.
Czy mogę prosić również o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu z dnia 30.05.23 od sprzedawcy czarus72. Miał to byc prezent , dlatego zakup został ukryty, ale okazało się że muszę wymienic towar.
@willu77 Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki, więc jest już tam ponownie widoczny.
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
@elektryk70 gotowe, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
Dzień dobry,
uprzejmie prosze o pomoc - zakupiony sprzęt nie działa i Kupujący poprosił o odesłanie go w ramach gwarancji.
Wielka prośba o przywrócenie zakupu do zakładki moje zakupy. Kupiony ok. roku temu.
Dziękuję z góry.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ poratujcie w potrzebie 😊
@edeneye przybywam i już przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki, więc możesz sprawdzić ją ponownie. To zamówienie będzie tam widoczne 🙂
@kolekcjoner608 jestem i dziękuję 🙂
Dziękuję 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu o nr zamówienia 81c7eda0-fc50-11ed-b41b-91ad8a z dnia 27.05.2023