Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień Dobry. Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 9.06 - aukcja nr 121193252229 - smartwatch zegarek. Zamierzam zwrócić towar. E.Cioruń
@elacio53 bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Brat kupił przez moje konto nawilżacz durex, bez zastanowienia kliknąłem żeby ukryć ten zakup. Jak go anulować?
@Voltmanowsky przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Jest, dzięki wielkie. Że też ci cię chciało w niedziele wieczorem z takimi głupotami się babrać
@Voltmanowsky Żaden problem, po to jestem i polecam się na przyszłość 😀
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 2.06.2023
@Kaaamilos gotowe, zakup przywrócony.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam chcialbym odzyskac swoje ukryte zamowienie
@Client:110085492 przywróciłam już do Twojej zakładki Moje zakupy zamówienie z 11.06.2023r.
Witam . Ukryłam swoje zakupy , chciałabym je przywrócić. Czy jest taka możliwość ?
@rohan2007 bardzo proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 12.06.2023?
@Maslaczekwakcji bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Mogę prosić o przywrócenie zakupów z ukrytych
@stele1906 napisz proszę o które zamówienie chodzi?
Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów
Wystarczy wywołać i poprosić nasze moderatorki ,które chętnie w wolnej chwili to uczynią . @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!😉