Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Super, dziękuję.
Witam, ukryłam zakup a chciałabym sprawdzić na jakim on jest etapie bo coś długo nie przychodzi? Może mi moderator pomoc
@rudolf_1976 Cześć. 🙂 Oczywiście, bardzo proszę, ostatni ukryty zakup z czerwca przywrócony
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:104573453 Cześć, zamówienie przywrócone. Możesz je anulować z poziomu zakładki Kupione (niestety ja nie mogę tego dla Ciebie zrobić).
Witam, ukryłam przez przypadek jeden ze swoich zakupów, jak mogę sprawić aby wrócił na listę?
@SMARTLIFE-FORYOU Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie. Mam nadzieję, że chodziło o tę transakcję.
Witam. Mogę również prosić o przywrócenie ukrytego zakupu?
@argetlam6 Cześć 🙂 Ostatni ukryty zakup został przywrócony 🙂
Dobry wieczór, czy tez mogę poprosić o przywrócenie dwóch ostatnich zamówieniń? Z góry dziękuje za pomoc 😉
@Gabriela732 gotowe! Przywróciłam zakupy zgodnie z prośbą. 😉
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu bo przypadkiem ukryłam ale nie znam daty ,były to sztalugi drewniane @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@lisamar przywróciłam zakup dotyczący sztalugi z 14.05.2023. 🙂
Chcialem znależć moje zakupy
Jeśli je ukryłeś to trzeba wywołać nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ które w wolnej chili je dla Ciebie odnajdą.
@Client:87302960 wszystkie Twoje zakupy są już widoczne w zakładce 🙂
Witam, czy jest możliwość przywrócenia moich 2 ostatnich ukrytych zakupów?
@lwlp1916 bardzo proszę. Przywróciłam dwa, ostatnio ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Mam ukryty zakup szczoteczki nr zamówienia:
12826954902 Szczoteczka Oral-B Vitality PRO PROTECT X CLEAN BK 2022-12-15T08:29:43Z 1 119.0 Mediaalertpolska
Teraz przywróciłam zakup ale nie mogę otworzyć dyskusji. Chcę reklamować produkt, który się zepsuł po kilku tygodniach użytkowania. Jak mam otworzyć dyskusję, skoro zakup mam usunięty z zakładki ze swoich zakupów?