Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję serdecznie.
Prosze o odkrycie zakupu koszulek z wczoraj. Ukrylam zeby tata nie wodzial ale nie zdaze odebrax musze anulowac o ile zdaze
@Madzia_M89 proszę, zakup jest już ponownie widoczny w zakładce. Nie będziesz już miała opcji anulowania zakupu, bo sprzedający nadał przesyłkę, w tej sytuacji zgłoś zwrot i skontaktuj się proszę ze sprzedającym.
Witam Chcialbym przywrocic ukryty zakup mojego ostatniego zakupu
Samsung galaxy s23 ultra
@habet Jest przywrócony 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dzisiaj @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@EdwardLenart Jest przywrócony 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam,
chciałbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na liście „Moje zakupy”.
Pozdrawiam
@snaki7 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy z grudnia. Mam nadzieję, że właśnie o tę transakcję chodziło. Jeśli nie, daj znać.
Tak, bardzo dziękuję. Był też jeszcze co najmniej jeden wcześniejszy zakup. Daty nie pamiętam. Czy można przywrócić wszystkie?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie,
Czy mogę prosić o odkrycie ukrytego zakupu z 19.05.2023 r.
Z góry dziękuję 🙂
@AutoVanpl zakupy z tego dnia są już widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie zakupu koszulki do zakładki, przez przypadek ukryłem zakup 🙂
@eldaniello386 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Mogę przywrócić ukryty zakup?
Jeśli nie minęło 14dni od dostarczenia, zakup był od firmy oraz moderatorki po oznaczeniu ci go odkryją to tak
@mirekt1968 Przywróciłam ostatnie ukryte zakupy na Twoim koncie.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ostatnich zakupów. 🙂
Prośby i błagania o przywrócenie ukrytych zakupów przyjmują w imieniu twórców tej zakładki nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które wystarczy wywołać i o to poprosić.