Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:50109427 bardzo proszę 🙂 Są ponownie widoczne w tej zakładce.
Chciałem przywrócić usunięty z listy Moje zakupy ostatni mój zakup gdyż będę potrzebował zrobić zwrot.Dziekuje
Jedynie moderatorzy powinni mieć niniejsze możliwości przywrócenia usuniętych przedmiotów z baz danych.
@Machin1980 Przywróciłam do Twojej zakładki ostatnie ukryte zakupy.
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie ukrytego ostatniego zakupu
W jaki sposób przywrócić ukryty zakup, dodam że nie mam aplikacji allegro.
@_HolaOla_
@Terezjanki bardzo proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Cześć! Czy możecie pomóc mi przywrócić przypadkowo ukryty zakup z wczoraj tj. 14.06.2023? Z góry dziękuję
Cześć @Client:33402504! Jasne, zakup przywrócony, zobaczysz go tutaj.
Witam czy możliwość przywrócenia historii zakupów od 9.06.23r.? Przypadkowo kliknęłam ukryj zakup...
@Client:107376052 Tak. Już przywróciłam zakupy do Twojej zakładki 🙂
Dzień dobry, proszę o przywrócenie z ukrytych zakupu wózka dla dzieci kinderkraft
@dorota0089 Zakup powinien być ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Uprzejmie proszę o przywrócenie ukrytych zakupów od 2 lutego 2023 r.
@Client:52188978 gotowe 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Cześć, na moim koncie była fajka wodna niedawno, mogłybyście mi ją odkryć? Dzięki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów do zakładki moje zakupy zakupy z dnia 12.06.2023 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Zbynio2600 na koncie, z którego tutaj piszesz, nie ma ukrytych zamówień z tego dnia. Wszystkie zakupy są widoczne w Twojej zakładce.