Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Prosilabym o pomoc w przywróceniu ostatniego ukrytego zakupu - koszulka z nadrukiem
@Client:69346667 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam jak mogę przywrócić swoje ostatnie ukryte zakupy na Allegro?
@KrimeStory Samodzielnie tego nie zrobisz. Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
dzien dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów 😇☺️
@justynawolka bardzo proszę, przywróciłam już Twoje ukryte zakupy do zakładki.
Witam, jak przywrócić ukryte zakupy ?
trzeba odznaczyć moderatorów, o tak: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć @Client:45771610, gotowe. Przywróciłam Twoje ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Witam. Proszę o odblokowanienie ukrytych zakupów z 2022 r. Pilnie potrzebuje.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy ktoś z Was może odblokować mi zakupy z 2022r.?
@kapeluszka19 Tak, przywróciłam już zakupy z 2022 roku do Twojej zakładki.
Proszę o odkrycie moich zakupow
@bociek1987 przywróciłam do Twojej zakładki zakup z 13.06.2023 r.
Dalo by radę go cofnąć żeby znowu był widoczny?
Tytuł:
WŚRÓD GWIAZD Brandon Sanderson
Pomocną dłoń w poszukiwaniach ukrytych zakupów mogą wyciągnąć tylko nasze moderatorki ,które wystarczy wywołać i o to poprosić. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie 😊
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosze o pomoc. bardzo mi zalezy na szybkim zwrocie a nie mam jak tego zrobic.
@Client:59362277 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc możesz już tam zgłosić zwrot tej książki.
Dziękuje bardzo!
Miłego dnia
Proszę o przywrócenie ukrytego przedmiotu na moim kącie
BUTY MĘSKIE KAPPA MARABU SPORTOWE CZARNE ROZ.43
zakup 30 maja 2023r.Pozdrawiam