Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@manijakk proszę bardzo. Przywróciłam zakupy ze wskazanego okresu. 🙂
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie ukrytego zakupu dwóch naszyjników, muszę dokonać zwrotu ,ponieważ produkt był wadliwy.
Dzień dobry @Client:44134134! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Muszę mieć dane sprzedawcy ukrytego zakupu z czerwca ubiegłego roku .Pilnie potrzebuję kopię zagubionej faktury. Jest możliwe odzyskanie danych?
Aga
@agasta70 Aga, przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z czerwca 2021 na Twoim koncie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo proszę o przywrócenie zakupow ukrytych
@bigprofit proszę! Zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych przeze mnie zakupów
proszę również o przywrócenie moich zakupów 😊
@Client:105300841 proszę, są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry,proszę o przywrócenie zakupów z maja,dziękuję
@jaca732 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry,
proszę o odkrycie zakupów z 21.06.2023
Pozdrawiam
@las10 Jest przywrócony 🙂
proszę o odkrycie zakupów z 23.06.2023
witam wszystkich
mam takie pytanie czy da sie i jak uzyskac dane sklepu badz potwierdzenie zakupu produktu sprzed ok roku temu jesli nie mam jej w moje zakupy bo tam na biezaco wszystko usuwam.czy sie jakos da napisac np do allegro czy tez sa inne mozliwosci lub ich juz brak?
@fabero1 mogę przywrócić ten zakup w zakładce Moje zakupu i tam będą wszystkie informacje, tylko podaj proszę numer zamówienia, datę zakupu albo cokolwiek co pozwoli mi je zlokalizować 🙂
niestety ale daty zakupu nie pamietam ale jakos ok roku temu nr zamówienia także jedyne co wiem to nazwa zamawianego produktu a mianowicie lampa mars hydro ts 600 100 W