Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Musisz napisać tu o jaki zakup chodzi.
Wszystkie ukryte poproszę
@nick147300 Bardzo proszę, gotowe. 🙂
Dziękuję ❤️
Jak mogę przywrócić anulowany zakup przez pomyłkę? Przy zakupie skorzystałem z monet ale było błedne konto i po zmianie banku nie mogę skorzystać już z monet jeśli chcę ponownie dokonać zakupu. Jest to możliwe? Czy ponowny zakup ale już bez monet?, pozdrawiam
@asiaczek69 Cześć. 🙂 Anulowałam dla Ciebie obie nieudane płatności. Monety wrócą na Twoje konto w formie kuponu w ciągu maksymalnie 24 godzin (z reguły jest to dużo szybciej). Kupon będzie ważny przez 2 tygodnie. W razie pytań daj znać 🙂
Ola, dziękuję za tak szybką odpowiedź, pozdrawiam Krzysztof
Witam , proszę o
przywrocenie moich anulowanych zakupów z ostatniego miesiąca . Dziękuje
@lembinka proszę 🙂 Wszystkie zakupy z lipca 2023 są ponownie widoczne w tej zakładce.
Jak cofnąć ukrycie transakcji?
@Client:50745568 zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Dzień dobry, czy ja również moge prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z 14.07.2023?
@marciiunio proszę bardzo 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry,
czy mogę prosić o cofnięcie ukrycia zakupu kamery Overmax z listopada 2021? Niestety kamera uległa awarii, a chcielobysmy otworzyć dyskusję/reklamację 🙂
Pozdrawiam!
@Sylvia_Kup proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam, również prosiłbym o odkrycie moich ukrytych zakupów (zostały ukryte w ostatnim tygodniu).
@gepardgg chodzi o wszystkie, ukryte zamówienie, czy jakieś konkretne?
Ukryłem zakup 9780288645 2021-10-19T10:31:55Z ale niestety muszę zareklamować dlatego chciałbym go przywrócić
@nachbi ten zakup jest widoczny w Twojej zakładce🙂
zakup walkie talkie przypadkiem dodałem zakup do ukrytych czy mógłbym prosić o przywrócenie ewentualnie odpowiedz czy zwrot został rozpatrzony pomyślnie