Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć 🙂 jestem prawie pewna, że mniej niż 2,5 roku. To był biały stół/biurko i nie widzę go w historii a na pewno był
Dziękuję za podpowiedź. Sprawdziłam to zestawienie. To stół zakupiony w listopadzie 2022. Bardzo proszę o przywrócenie tego zakupu
@Gleju W porządku, przywróciłam zakup z 27 listopada 2022. Mam nadzieję, że to o niego chodziło 🙂
Jeśli nie, to w pliku będzie numer oferty i jeśli mi go podasz, to będę w stanie dokładniej zlokalizować zamówienie 🙂
Bardzo serdecznie dziękuję!!! To ten stół i już mam wszystkie informacje, których potrzebuję 🙂
W jaki sposób mogę przywrócić moje ukryte zakupy?
@Client:102231417 mogę je dl Ciebie przywrócić, ale poproszę o informację o jakie zakupy chodzi.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam, ukryłam zakup na allegro, teraz chce zwrócić produkt z tego zamówienia, co zrobić, żeby zakup był widoczny?
@Client:35173201 Tylko adminki mogą przywrócić - to po co ukrywałaś??
@Client:35173201 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Witam, chcialbym przwrocic wszystkie ukryte zakupy na tym profilu, dziękuję
@witkacy126 bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Witam. Chciałbym poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów.
@Client:41056748 bardzo proszę, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
witam serdecznie czy mogłby ktos przywrucic mi historie zakupow z roku 2022 z miesiaca maj czerwiec lipiec pozdrawiam
@studiorzes wszystkie zamówienia z tego okresu są dostępne w Twojej zakładce Moje zakupy.
Można prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? ❤️
@Client:50552424 bardzo proszę, przywróciłam już do Twojej zakładki ukryte zamówienia.
Czy można przywrócić ukryty zakup na allegro ? Jeżeli tak pomożecie? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:57915696 przywróciłam już do Twojej zakładki ukryte zakupy, więc są tam już ponownie widoczne.