Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:109581032 prozę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Tak, mój błąd. Chodzi o zakup z wczoraj czyli z 8 sierpnia 😉 z góry dziękuję za przywróceni.
@ocelocik_II bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Uprzejmie proszę o przywrócenie mojego zakupu z dnia 07.08.2023 😊 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ocelocik_II zakup z 7.08.2023 jest widoczny w Twojej zakładce. Czy chodzi może o zakup z wczoraj? Bo ten jest ukryty.
Chciałabym przywrócić ukryte zakupy
@Client:33176283 proszę! Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrocenie usuniętego przypadkowo zakupu rękawiczek samochodowych Wittchen w celu wymiany na inny rozmiar w panelu "moje zakupy".
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów za sierpień
@Client:113200996 Proszę bardzo. Przywróciłam Twoje zakupy zgodnie z prośbą. 🙂
Bardzo proszę o odkrycie moich zakupow. Omyłkowo niektóre ukrylem.
@artur-alf Proszę bardzo. Przywróciłam Twoje zakupy. 🙂
@Client:53077507 Przywróciłam Twoje zakupy zgodnie z prośbą. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupów ukrytych, ponieważ przez przypadek je ukryłam nie wiem jak teraz je znaleźć. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@renusia78 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z sierpnia.
Dzień dobry ! Czy można przywrócić z ukrytych mój zakup " rozrząd Daewoo. Z góry dziękuję