Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Drogie Panie 🙂
@Client:65432633 gotowe, przywróciłam ten zakup, więc sprawdź ponownie zakładkę Moje zakupy.
@serwis-texas dzięki! 🙂
W zakładce moje zakupy nie pokazuje kupionych przedmiotow
@Client:112545053 nie pokazuje, bo wszystkie są ukryte. Czy mam je przywrócić do Twojej zakładki, aby były ponownie widoczne?
tak poprosze
@Client:112545053 bardzo proszę, gotowe.
kupiłem jeszcze około 20 minut temu jeszcze jeden produkt albo został nie kupiony albo go nie pokazuje w zakupach prosze sprawdz to
@Client:112545053 sprawdziłam, ale w historii Twoich zakupów nie ma innych zamówień niż te, które widzisz.
ok dzieki wielkie
Witam zwróciłem zakupiony przedmiot za który jeszcze nie otrzymałem zwrotu wpłaty, ale przez przypadek ukryłem zakup jak go odzyskać
Po co Wy to ukrywacie?
Dziewczynki, malinki 🙂
@slawekbrdm przywróciłam do Twojej zakładki ten zakup, więc jest tam ponownie dostępny.
niestety nie ma go.
@slawekbrdm Sprawdź teraz.
jest już dziękuję.
Dzień dobry potrzebuję cofnąć ukryte przedmioty zakupione w tamtym tygodniu
@Darek_olo przywróciłam wszystkie, Twoje zamówienia z poprzedniego tygodnia, więc są ponownie dostępne w zakładce.
Proszę o cofnięcie ukrytego zakupu z dnia 17.08.2023 od sprzedawcy Miasto-Rawerow Artur Nowak
@lukaszrarog gotowe, zakup przywrócony do Twojej zakładki.
@_HolaOla_ Super, jak szybko - bardzo dziękuję !