Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
tak jak wyzej chcialabym odzyskac zakupiony produkt z funkcji ukryj zakup gdyz musze go zwrocic a nie moge, poniewaz przez przypadek nacisnelam ukryj przedmiot
@bkowal73 napisz proszę konkretnie o który zakup chodzi, bo masz kilka ukrytych w ostatnim czasie 🙂
Czy mogę poprosić o przywrócenie danych zakupowych z okresu marzec luty 2022 roku dziękuję
@buza1 proszę, chociaż nie jestem pewna o który rok chodziło, bo w tytule był rok 2023, w treści wiadomości 2022. Przywróciłam z 2022, jak potrzebujesz z 2023, to daj znać 🙂
Czy istnieje możliwość przywrócenia ukrytych zakupów z ostatnich 60 dni?
@bursztynek16 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Jak przywrócić ukryte zakupy allegro?@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@domino1780 Wystarczy dać nam znać i przywracamy zakupy 🙂
Przywróciłam dla Ciebie ukryte zakupy z września. Jeśli masz na myśli inne zamówienia, to daj znać 🙂
Dziękuję bardzo właśnie chodziło mi o zakup z września 😉
Dzień dobry,czy ja tez moge prosic o przywrócenie zakupu plecakow szkolnych w sierpniu? Były kupowane dwa plecaki czarne,albo jak wygodniej to poprostu cale zakupy z sierpnia 2023 r,dziekuje i pozdrawiam Anna M-
Jumbas2
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów do moich zakupów:
1. Polar 4F od sport city 119,99
2. Polar 4F od sportowe style 169.99
3. Polar 4F od www City sport pl 89.00
4. Polar damski 4F sklep Hona 134.90
Dziękuję.
@Client:86048677 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam potrzebuje odzyskać ukryty przeze mnie zakup. Opaska Mi band była kupiona w maju niestety musiałem ukryć zakup ponieważ był to prezent a teraz chciałbym to odzyskać aby sprawdzić do kiedy jest gwarancją 🙂 Jak to zrobić
@maslo-m1 przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Moje zakupy, więc sprawdź proszę, czy jest tam ponownie dostępna.
Wszystko ok produkt się pojawił 🙂 Dziękuję 🙂
Chciałbym wystawić ocenę nożyc do żywopłotu tylko sobie ukryłem i teraz nie mogę znaleźć
Zakup we wrześniu
może tu znajdzesz sprzedawcę -https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/ocen-sprzedawce
lub ocena produktu tu -https://allegro.pl/opinie-produktowe/dodaj-opinie
@benek2036 gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.