Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
B. proszę o przywrócenie owego zakupu w zakładce Moje Zakupy.
Poniedziałek 16.10.2023 aqua-sportnet
Zakupione: PIŁKA DO MASAŻU LACROSSE EPP KULA MASAŻER 8CM i ROLLER WAŁEK DO MASAŻU ĆWICZEŃ JOGI MASAŻER EVA
@behemoth1978 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Bardzo bym prosił o przywrócenie jeszcze jednego usuniętego zamówienia:
NICK: behemoth1978
ZAKUP: ATH-AR3BT AR3BT ATH AR3BTBK
DATA: 14.05.2024 godz. ok. 13.00 ( anulowany minutę później)
Z góry dziękuję ślicznie za pomoc.
Pzdr P.M.
@behemoth1978 Cześć, zakup z 14 maja jest i był widoczny na Twoim koncie 🙂 Przywróciłam zakup z 4 maja, być może o ten chodziło
Tak, przepraszam - zamotałem się, bowiem to były te same produkty w tym 1 anulowany.
Mam jeszcze ogromną prośbę: w okresie pomiędzy 22 kwietnia a 20 maja zakupiłem KREATYNA bądź też MONOHYDRAT KREATYNY.. można ten zakup odnaleźć? Z góry dziękuję. Pzdr. P.M
Aha! Nie kapsułki (bo taki zakup też był 25-26 kwietnia)
@behemoth1978 Przywróciłam do Twojej zakładki transakcje ze wskazanego okresu.
"KOCHAM" Cię 😉
Witam. Czy ja też mogę przywrócić zakup ? NIK- 333czarny. Kilka dni temu kupowałam vileda. Ściągaczka do okien.
@333czarny Jasne 🙂 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry potrzebuje przywrócić ukryty zakup na allegro. Niestety nie jestem w stanie sam tego zrobić.
Sam nic nie zdziałasz ,zawsze trzeba wywołać io poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które w wolnej chwili Ci go przywrócą.
@Client:110485596 napisz prosze o który zakup chodzi? Może być data zakupu, nazwa przedmiotu, cokolwiek co pozwoli mi go zlokalizować.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chodzi o zakup rysik baseus różowy bezprzewodowy. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
@Client:110485596 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Czy można prosic o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu z zeszlego tygodnia?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@sla2513 Jest przywrócony 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam czy moglibyscie odkryć moje zamowienie z 20.10.2023 a dokladnie chłodzenie 2x120mm silver monkey?
@SzymiGZx2319 bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam. Czy mogłabym prosić o przywróceniek zakupow z dnia 16.10.2023? Dziękuje.