Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Coś nacisnęłam i zniknęło
Proszę o pomoc w przywrócenie mi zakupu
@Client:86885408 nie ma problemu, ale napisz proszę, czy chodzi o wszystkie zakupy, czy jakieś konkretne?
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 2023-10-22, 22:40 dotyczący aukcji (14403388262) - musze dokonać zwrotu. Dziękuję:-)
@TomaszJP czy ta prośba jest wciąż aktualna? Przepraszam, że nie otrzymałeś odpowiedzi, sprawdziłam, że zwrot tej oferty został już zgłoszony, więc domyślam się, że samodzielnie ponownie ukryłeś zakup. Daj proszę znać, gdyby było inaczej 🙂
Dzień dobry,
W sytuacji takiej możliwości proszę o przywrócenie usuniętych zakupów na moim koncie. Dziękuję i pozdrawiam.
@Client:101677524 Na Twoim koncie przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z ostatniego roku. 🙂
Dziękuję bardzo 🙂
Ukryte zakup, zmienić oceny
@Client:92180705 Przywróciłam Twoje ukryte zakupy z tego miesiąca.
Chcesz zmienić ocenę wystawioną sprzedającemu czy ocenę produktową? Mogę dla Ciebie usunąć ocenę, ale podaj mi numer oferty/zamówienia.
@dimon25 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
chciałbym przywrócić moje wcześniejsze ukryte zakupy
Które dokładniej!
@ROBSON7-pl Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte transakcje z ostatnich miesięcy.
@ieaktualne
Proszę przywrocic moje ukryte aukcje allegro do końca sierpnia.
@emilio2332 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy.
Witam mogę robić jeszcze raz o odblokowanie ukrytych aukcji do dnia dzisiejszego? Dziekuje
@emilio2332 Tym razem przywróciłam wszystkie zakupy. 🙂