Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam kupiłam przedmiot który anulowałam ukryłam zakup ale sprzedający nie zwrócił mi pieniędzy, zakupiłam drugi raz ten przedmiot upewniając się że będzie pasował do kuchenki jednak nie odebrałam go celowo ponieważ ze strony sprzedającego nie było odzewu a propos zwory środków. Chcę przywrócić zakup z ukrytych, czajnik. Plus założyłam już jedna dyskusje a tu chce założyć drugą, bo 140 zł na drodze nie leży. A sprzedający się nie kwapi do zwrotu środków
@zakapslowana proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Witam,proszę o przywrócenie jednego z dwóch ukrytych zakupów. Chodzi o słuchawki bezprzewodowe. Vene86
Witam poproszę o przywrócenie dwóch ostatnich ukrytych zakupów. Jeden muszę zwrócić a jak ukryłem to nie ma jak.
Dziękuję i pozdrawiam
@pawelekda Cześć 🙂 Oczywiście, zakupy przywrócone
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu? Również muszę zwrócić jeden z nich.
@dawid950101 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu
@Client:55608969 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie. Jeśli chodziło o inną transakcję, daj proszę znać.
Dzień Dobry, proszę o przywrócenie ukrytego zakupy z tamtego miesiąca albo tego bo już nie pamiętam
Dzień dobry @PixelGames! Gotowe, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Czy jest możliwość przywrócenie jednej rzeczy
Asus gl753v cena 740 PLN
@Wolf44s Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie wszystkim moich ukrytych zakupów z października 2023
@Client:101009035 Na koncie, z którego piszesz jest jeden zakup z 2.04.2023. Prawdopodobnie chodzi o inne konto.
Ostatnio ukryłam zakup, chciałabym go przywrócić
@kasiagala92 Nie widzę na Twoim koncie żadnych zakupów z ostatniego czasu, które mogłabym przywrócić.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 14.11
@Client:44965599 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.