Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ cosik się schowało ,dacie radę znaleźć ?🙂
@BrokenAngel Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, proszę o odkrycie mojego zakupu dot. gwoździarki pneumatycznej od sma-msw z 29.11.2023
@Client:40374970 Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, czy byłaby możliwość przywrócenia zakupu z dnia 5.12.2023 produktu: Kochmanski portfel skóra naturalna czarny K-N992L mężczyzna
Od Sprzedającego: Oficjalny sklep Kochmanski? Niestety przez przypadek usunąłem zakup, a chciałbym go zwrócić. Pozdrawiam, Wiesław K.
@wieslaw6512 Dzień dobry 🙂 Nie ma sprawy, zakup został już przywrócony i znajdziesz go w swojej zakładce Kupione. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu.
@Ciupek1805 Cześć. 🙂 Ostatni ukryty zakup został przywrócony
witam proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia tego roku
@Client:39763149 Cześć. 🙂 Przywrócone
Prosze o przywrocenie ukrytych aukcji po slowie kluczowym "topping". Powinny byc 2 lub 3 zakupy.
@welder666 Przywróciłam jeden zakup z "Topping" w nazwie oferty. Jeśli są na Twoim koncie jeszcze jakieś zakupy do przywrócenia, to musisz podać mi numery tych ofert lub dokładną datę zakupu.
Hmm czyli albo byly inaczej opisane albo juz minelo 2 lata?
A czy moglbym prosic o sprawdzenie po "L50" oraz "E50"? To sa oznaczenia modeli, moze nazwy producenta nie bylo w nazwie aukcji.
@welder666 W zakładce Kopie Twoich danych możesz pobrać plik z listą Twoich zakupów. Tam odszukaj, które to mogą być zamówienia i wskaż mi datę zakupu, numer oferty lub frazy.
11514492575
11717641184
11618385583
11481482860
🙂
@welder666 Dzięki, przywrócone. 🙂
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie dzisiejszych zakupów?
@malcolm20 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
witam przywróciła by pani moje ukryte zakupy z listopada?