Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Katojido Cześć, przywrócone. 🙂
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dn. 08.12.2023 - Szczoteczka SEYSSO COLOR BASIC BLUE.
Nastąpiła pomyłka w wysyłce towaru i nie mam teraz możliwości zgłoszenia reklamacji.
Dziękuję i pozdrawiam,
M. Wojtas
@abwojtas Cześć, przywrócone. 🙂
Czy można przywrócić zakup w zakładce moje zakupy ???
@pawel1684 Cześć, wszystkie zakupy przywrócone 🙂
Proszę o pomoc schowałam zakupy przed dziećmi ale nie mogę tego odnaleźć. Pomocy
Teraz tylko prośba do moderacji zostaje.
@oskarynek_2010 allegro wymyslilo taki patent ze odzobaczyc zakup mozesz sam ale zobaczyc go nazad to juz prawie boskiej interwencji pracowników serwisu potrzeba
@oskarynek_2010 proszę, zakupy z grudnia są ponownie widoczne w zakładce. Możesz je śmiało znowu ukryć, a w razie potrzeby przywrócimy Ci je z powrotem.
Wesołych świąt!
Witam. Proszę o przywrócenie do Moich zakupów ukrytej oferty. Chcę dokonac zwrotu a nie widzę oferty na liście.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu od LiuWeiMing.
@matiu19 zakup od tego sprzedającego nie jest ukryty, zobaczysz go w tej zakładce.
ukryłem zakupy i nie mogę ich odnaleźć. W jaki sposób i gdzie znajdę ukryte zakupy?
@Stochla77 Po ukryciu zakupów tracisz do nich dostęp. Przywróciłam ostatni ukryty zakup do Twojej zakładki.
Czy mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów?
@nat_not prośba o przywrócenie zakupów z grudnia br.
@MPowerSerwis Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry.Proszę o przywròcenie ukrytego zakupu chodzi o zasłony .Z góry dziękuję.