Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
4a0ce5f0-8817-11f0-a68f-a99151b3c81d Chodzi o to zamówienie
@Client:76197904 to zamówienie jest opłacone.
@Client:76197904 bardzo proszę, gotowe.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. Proszę o przywrócenie zakupu trocin. Nie pamiętam daty, ale czerwiec-sierpień
@kinia02_08 przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie historie dwóch ostatnich zakupów.
Cześć @mariuszszott, gotowe 🙂
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów
Cześć @Client:86324354, przywróciłem możliwe zakupy. W tym miejscu możesz pobrać plik z całą Twoją historią zakupów na koncie - instrukcję jak to zrobić, znajdziesz w tym artykule.
Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o przywrócenie historii zakupów , dziękuję pozdrawiam
Cześć @dawka0604, zrobione, tak samo jak wspomniałem wcześniej, w tym miejscu możesz pobrać plik z całą Twoją historią zakupów na koncie - instrukcję jak to zrobić, znajdziesz w tym artykule.
Zakupiłem w listopadzie 2022 roku żarówkę Osram z czujnikiem zmierzchu w firmie Bizprojekt, w międzyczasie produkt się zepsuł i dostałem nowy. Teraz znowu się zepsuł. Miałem trzymać stary towar, żeby ewentualnie odesłać, jeśli kolejny się zepsuje.
Niestety nie widzę ani starego zakupu, ani korespondencji reklamacyjnej. Czy można jakoś odkryć te zakupy i rozmowę reklamacyjną?
Cześć @paradox01, przejdź proszę do tej zakładki, w ten sposób możesz pobrać plik z całą Twoją historią zakupów na koncie, razem ze wspomnianą przez Ciebie żarówką.
Instrukcję jak to zrobić, znajdziesz w tym artykule.
Dziękuję bardzo.
Witam chciałabym przywrócić zakup z początku września.
Cześć @Krysowezyzowe, zakup przywrócony 🙂
zień dobry, chciałem poprosić o przywrócenie "ukrytego zakupu" listopad i grudzień 2024r . Z góry bardzo dziękuję za pomoc!
Dzień dobry @RAFTING_II! Nie masz żadnych ukrytych zakupów w tym okresie, wszystkie są widoczne.
Cześć. Proszę o przywrócenie do listy, zakupów z końca sierpnia: OLEJ MOTUL 5100 oraz FILTR OLEJU HF 138. Z góry bardzo dziękuję.