Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Syn kupił coś ponad miesiąc temu używając mojego konta bankowego i mam tylko w tytule jakiś numer allegro.pl.Czy mogę sprawdzić co to było i od kogo?
A dostępu do konta Allegro nie masz?
@Mariuszstrobin raczej niemożliwe jeżeli nie jesteś właścicielem konta allegro na którym została dokonany zakup. Allegro Ci nie poda takich danych.
Mam dostęp bo to było moje konto.
@Mariuszstrobin No to sprawdź zakładkę "moje zakupy"
Już sprawdzałem ale są tam tylko rzeczy które ja zamawiałem.
Kupił z twojego konta, a sprawdzałeś tu: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione?login=success
@Mariuszstrobin a może syn dokonał tylko płatności z Twojego konta bankowego a konto allegro mógł sobie założyć inne własne. Na poczcie też nie masz żadnych wiadomości?
Może ukrył zakup.
Może moderatorki mogłyby to sprawdzić jak to było z Twojego konta allegro @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Chyba musisz poważnie porozmawiać z synem 🤔
@Mariuszstrobin Na Twoim koncie nie ma żadnych ukrytych zamówień, zatem syn zrobił zakupy ze swojego prywatnego konta.
Jeśli ta transakcja Cię niepokoi, to najlepiej będzie szczerze porozmawiać z synem i dopytać o te zakupy.
Ok. Dziękuję
Czyli po prostu Twój syn zakupił przedmiot ze swojego konta na Allegro.
Natomiast płatność - zapewne zapłacił kartą, blikiem lub przelewem z konta - do tych wszystich danych musiał mieć dostęp. Więc jest to sprawa pomiędzy Tobą - a Twoim synem, musicie to sobie wyjaśnić.
No, chyba, że chcesz złożyć do Allegro oficjalne zawiadomienie i doprowadzić do zablokowania konta swojego syna - ale w tej sprawie pisz bezpośrednio do Allegro.