Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Umówiłem siez panem na zakup przelewem tradycyjnym za towar gdyż niebylo opcji wysyłki tylko odbiór wlasny anulowalem zakup jak odzyskać pieniądze i czy jest możliwa pomoc allegro
@tomi027 Tylko policja > przy zakupach poza portalem, Allegro Ci nie pomoże.
Kliknąłeś KUP TERAZ?
A czy mogę zablokować jakoś pana za zakup tradycyjnym przelewem poza alegro
na allegro tak , zrobisz to tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/moi-nieaktywni-kupujacy
na Lokalnie nie ma takiej funkcjonalności
@tomi027 A niby z jakiej racji chcesz go blokować? Skoro kupił i zapłacił to dla ciebie nie jest ważne jak płacił.
Natomiast jeśli pokazuje fałszywy dowód zapłaty a wpłaty brak to zgłaszasz nick nawet tutaj i Allegro go blokuje.
Tak tylko to ja zapłaciłem i zrezygnowałem przelew był z mojej strony więc chcę odzyskać pieniadze
@tomi027 Jeśli to ty jesteś kupującym to nie możesz blokować sprzedającego. Możesz dochodzić swoich praw poprzez dyskusję Allegro albo w sądzie.
Jak sobie wyobrażasz zamknięcie sklepu bo kasjerka źle policzyła paragon? To byłby absurd.
@tomi027 Jeszcze powtórka z poprzedniego postu: kliknąłeś Kup teraz? Masz ten zakup na liście Moje zakupy?
niestety niemam go na liście mam tylko w wiadomościach koszt dostawy oraz w SMS numer konta który widnieje na alegro przelew jest z tytułem belka tylna wraz z dostawa
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Sprawdźcie ten zakup, bo Pan jakiś niezdecydowany, był poza Allegro czy nie?
To zostaje mu walka poza Allegro!
Więc to jest zakup poza Allegro, dyskusji nie rozpoczniesz, właściwie to niewiele możesz zrobić. Spróbuj z policją ale sprzedający łatwo się wykpi powie że nie wysłał bo chwilowo towaru brak i oszustwa nie udowodnisz. Natomiast pomoc policji może go zmotywować , bo może to nie ty jeden zgłaszasz.
Spróbuj pocztę z Wiadomości przesłać na Kontakt Allegro z komentarzem że namówił cię do zakupu z pominięciem Allegro. Konta mu nie zablokują ale może jakieś ostrzeżenie dostanie.
@tomi027 Nie spiesz się tak z przyznawaniem rozwiązań bo do załatwienia sprawy masz jeszcze daleko....