Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
7 miesięcy temu kupiłem telefon za gotówkę od chłopa przez Allegro lokalnie i wczoraj 10 czerwca zablokowali mi sieć i dane komórkowe bo gościu nie opłaca rachunków czytam spłaty tych telefonów co ja mogę zrobić nie mogę rozpocząć dyskusji bo nie znajduje tego telefonu po 180 dniach
@las_1985-d1 w sumie, to ciekawe dlaczego na Lokalnie można zgłosić problem tylko 180dni🤔
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@las_1985-d1 dyskusję na Allegro Lokalnie założysz przez dwa lata od zakupu. Jeżeli chodzi o zakup telefonu Motorola powinieneś mieć możliwość założenia dyskusji. Jeżeli nie masz tej możliwości tutaj, napisz do nas przez formularz. Doradca pomoże Ci z jej założeniem.
@Syrena_zT to bardzo ciekawe, co piszesz, ale u mnie również widnieje taki napis, czyżby to był kolejny potykacz dla tych co nie wiedzą jak inaczej można otworzyć dyskusję🤔
@KOGIEL_T dzięki za sygnał. Sprawdzę to i napiszę tu później co ustaliłam 😉
@las_1985-d1 A ja tak mam pytanie przy okazji: skąd wiesz że sprzedający jest chłopem? Napisał ci że pracuje w rolnictwie?
@br. Chłop – określenie mężczyzny z warstwy społecznej zamieszkującej tereny wiejskie.
to chyba jednak lepiej, że napisał chłop, a nie wieśniak😁
@KOGIEL_T Na wieśniaka to kupujący wyszedł... pewnie tanio było.
To nie średniowiecze, obecnie to rolnik. I większość się obrazi jak ich miastowe chłopem nazwą xD. Potem nie ma się co dziwić, ze miastowi wyzywają od chłopów, a rolnicy wyzywają od warzyw okopowych. W sumie nawet słusznie. Bo niestety jak się przyjrzeć młodym ludziom to Ci z terenów wiejskich są dużo lepiej wychowani.
Obecnie to raczej funkcjonuje jako "
Najbardziej oczywiste znaczenie słowa „chłop” to mężczyzna lub chłopiec. Może być używane w odniesieniu do dorosłego mężczyzny lub chłopca w każdym wieku. Jest to szczególnie popularne w językach słowiańskich, gdzie słowo to jest uważane za bardziej miłe niż określenia „mężczyzna” lub „chłopiec”.