anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać pieniądze

MAMY ROZWIĄZANIE!
Agent555
#19 Nestor#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_   

Nie odzyskam pieniędzy  Allegro Protect nie zwróci mi pieniądzy, sprzedawca też nie chce mi zwrocić pieniędzy 

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22
_Likos_
#21 Demiurg#

@Agent555  Rozumiem Twoją sytuacje. Oczywiście że osoba jest ważniejsz niż przesyłka.

Z drugiej strony sprzedający poniósł koszty i najprościej byłoby po prostu zaplacić za kolejną wysylke przedmiotu. Nie wiem ile to jest "wiecej pieniędzy" i ile sprzedający życzy sobie za ponowną wysyłke wiec trudno mi sie odnieśc do tego czy warto sie o to wykłócac . Allegro z reguły jest pro klienckie wiec jeśli zamknęło sprawe bez POKu to znaczy że sprzedający nie zawyżył jakoś znacznie kosztów powtórnej wysyłki ( tak sie domyslam)

Moze prościej odpuścić kilka złotych, dopłacić ze przesyłke i zamknąc sprawe.

Aha i nieodebranie przesyłki nie jest równoznaczne z tym ze sprzedający ma zwrócić pieniądze. Do nas czasem po kilku miesiącach klienci zgłaszają sie aby im powtórnie wysłać nieodebraną przesyłke. Wiec jeśli przesylka wraca nieodebrana to ją odkladamy i czekamy na kontakt klienta.

Zycze zdrowia dziewczynie.

oznacz moderatorów
katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

ja tesz się modlę o zdrowie i wesołość

oznacz moderatorów
Monika__L
#16 Inspirator#

ale czegoś nie zrobiłeś skoro i sprzedawca ma cię gdzieś i ochrona kupujących. Paczka wróciła. Jeśli nie odtsąpiłes od umowy, to ona do tej pory jest Twoją własnością. I odmyślam sie, ze czas na odstąpienie już minął?

oznacz moderatorów