Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z kupujący który nie chce zwróć pieniędzy za towar który twierdzi że nosi ślady użytkowania po interwencji allegro w sprawie zastaraszania mnie wiadomościami po komentarzu że produkt jest niezgodny ?
Dobra nowina sprzedający zwróci Pani na konto w ciągu 7 dni 0,40 gr z 50 to jakiś żart .
Allegro tak odpisało?
Tak z dopiskiem dobra nowina !
przegrałam dostanę 0,40 a ja sama mam prawo zgłosić sprawę do rzecznika praw konsumenta.Milo że allegro niczego nie załatwi a sprzedawca może kłamać jak chce i kiedy chce bez podania przyczyny .Ma pieniądze i nietknięty towar.Brawo
To są jakieś kpiny, nie gódż się na to. Allegro tak ci odpisało?
Taką odpowiedż dostalaś od allegro? Że 40groszy dostaniesz zwrotu.Poproś o uzasadnienie, co jest powodem tak olbrzymiej sumy do zwrotu? poproś Allegro żeby sprzedający wysłał Ci zdjęcia tego rzekomego zniszczenia.
Poprosiłam o pomoc allegro ale sprzedający upiera się że produkt w 100% jest zniszczony
Niech wyśle zdjęcia? Produkt odbierał od kuriera czy z paczkomatu? na czym polegają te "zniszczenia" zmieniłabym mu komentarz -dodała co robi po odesłaniu towaru i to z dużej litery cały czas negatywny.Napisz że Cię straszył i że dostał upomnienie od allegro. Będą go szerokim łukiem omijać
To jest najlepsze że dałam zmień opinie i nie została zmieniona,telefon z allegro mam dopiero w niedzielę szczerze jestem w szoku że takie rzeczy dzieją się obiecali pomóc a ja dostanę zwrot 0,40 gr szok
Napisz do nich przez formularz.
@Kinia859 ta dobra nowina jest od bota, bo taką sumę zaproponował sprzedający, więc kontynuuj dyskusję, że się nie zgadzasz
Sprzedający Ci zwyczajnie ubliża i robi kpiny z Allegro, nie zgadzaj się ta takie kwoty, napisz do allegro, wyślij zdjęcia jaki towar wysłałaś, jeżeli odebrał od kuriera powinien sprawdzić przy nim zawartość paczki.
Dokładnie i co ja mam teraz myśleć wiedząc że można tak każdego wprowadzać w błąd i przywłaszczać sobie towar nietknięty oraz pieniądze uczciwie zapłacone ?
Poczekaj aż pracownik allegro odczyta te niusy od tego sprzedawcy-mam wrażenie że zachwycony nie będzie a tamten pokazał się już z niezbyt dobrej strony, najwyżej poprosisz o odesłanie towaru ale najpierw poproś o zrobienie zdjęć tych zużytych części.On chyba raz pisze zużyte a raz zniszczone? prawda?Możesz też mu w google wystawić opinię jeżeli ma firmę.
@Kinia859 Widzę, że prowadzisz dyskusję ze sprzedającym i poprosiłaś nas o pomoc. Zaczekaj proszę na wypowiedź naszego Doradcy.
Nie czuję się bezpiecznie ,jeśli ta sprawa nie zostanie wyjaśniona nigdy więcej nic nie kupię na allegro
Doradca zaproponował 40gr zwrotu?? to są jakieś kpiny? kupująca zapłaciła 50zł zwróciła towar a ma dostać 40gr? zwrotu?
@Kinia859 A zakup był od firmy czy od osoby prywatnej?
Od firmy
Możesz do mnie napisać na maila? [edycja]